Mona

Mona

Lieve Mona…..

Mona is samen met haar 6 broertjes gevonden in een ondergrondse passagierstunnel van een station. Eén broertje heeft het nare leven in de tunnel niet gered en is omgekomen. Broertje Subway en Mona waren beide ziek maar wat zij precies mankeerden is niet bekend. Helaas heeft Mona hierdoor wel een oogje verloren. Gelukkig is ze nu weer helemaal gezond verklaard door de dierenarts.

Ondanks dat ze slechts één oogje heeft kan deze tante écht alles doen waar ze zin in heeft. Ze speelt graag en is stapelgek op knuffelen. Hiervan kan ze geen genoeg krijgen. Het maakt niet uit wie het doet… áls het maar gebeurt. Ook kan ze er enorm van genieten als ze op schoot wordt genomen en aandacht krijgt.

Mona blijkt, met haar sociale karaktertje, een lief familiekatje te zijn. Ze houdt van volwassenen én van kinderen. Ook heeft ze graag een maatje om zich heen waarmee ze lekker kan dollen. Of ze met honden kan omgaan is niet bekend.

Omdat Mona slechts één oogje heeft zijn wij voor haar op zoek naar een nieuw thuis zonder tuin. Een balkon mag, maar dat moet dan wel veilig afgeschermd zijn zodat zij niet naar beneden kan vallen. Verder is het voor Mona belangrijk dat er al een andere kat in huis is, of dat ze zelf een maatje meeneemt, bijvoorbeeld haar broertje Subway.

Wie vindt het heerlijk om met Mona te knuffelen?