Michonne

Michonne

Prachtige Michonne was een alleenstaande poezenmoeder toen ze werd gevonden. Met haar twee kittens zwierf ze langs het strand en het gezinnetje werd gevoerd door toeristen. Die belden uiteindelijk het asiel en moeder en zoontjes kwamen in het asiel terecht, en dat was hun redding. De kittens werden in goede gezondheid groot en zijn inmiddels allebei geadopteerd. Nu is het Michonnes beurt.

Michonne is lief en aanhankelijk. Ze vindt het fijn om kopjes te geven, aangehaald te worden en bij je in de buurt te zijn. Af en toe komt ze ook op je benen zitten. Ze heeft nog wel wat overgehouden aan haar straatleven want ze is in het begin van onzeker. Opgetild worden vindt ze ook (nog?) niet fijn. Van haar nieuwe baasje heeft ze dus wat tijd en geduld nodig, om te ontspannen en te leren vertrouwen op haar nieuwe mensen. Dat geduld zal zeker worden beloond!

Dit meisje is rustig en met weinig tevreden: een zacht dekentje en een lekker bakje natvoer vindt Michonne al overheerlijk. Spelen doet ze ook wel, met balletjes of andere speeltjes. Met andere katten kan ze goed overweg en ook met honden. Kinderen zijn ook geen probleem, vanaf een jaar of 10. Heel jonge kinderen zijn niet zo’n goede combi met deze Spaanse schone. In haar nieuwe huisje zoeken we minimaal 1 ander kattenvriendje voor Michonne.

Michonne is een echte binnenkat. Met ‘buiten’ en alle gevaren die erbij horen heeft ze het wel gehad. We zoeken voor haar een huisje waar er een 100% veilig balkon is, dus dat is afgeschermd met gaas of een kattennet zodat ze er niet vanaf kan vallen.

Bij wie mag Michonne het straat- en asielleven voorgoed achter zich laten?