Mark

Mark

Een type waarmee je moeilijk ruzie krijgt, dat is Mark. Hij vindt alles goed. Wil iemand zijn eten hebben, dan mag dat. Wil iemand op zijn plekje liggen? Dan gaat hij wel opzij. Mark laat zich niet gek maken.
Hij is vriendelijk tegen iedereen, kan uitstekend overweg met andere katten en kan prima met kinderen leven. De foto’s van mark bij de baby spreken voor zich. Mark houdt van iedereen. Hij is een echte schootkat, een heerlijke knuffel. Hij kent zijn naam goed en luistert er ook naar!

Toen Mark gevonden werd had hij geïrriteerde ogen, maar die zijn behandeld en weer helemaal als nieuw.
Mark is buiten gevonden maar kon het buitenleven niet waarderen, dus we willen voor hem een plekje als binnenkat. Honden kent hij ook niet, dus we denken dat hij beter op zijn plek is in een huis zonder honden, maar met een of meer katten.

Mark is net een jaar jong, gecastreerd, gechipt, volledig ingeënt negatief getest op felv en fiv, hij wordt voor de reis nogmaals behandeld tegen wormen en vlooien en nogmaals nagekeken door de dierenarts. Hij neemt zijn paspoort mee als hij op reis gaat naar Nederland of België.
Ach, Mark is snel tevreden, hem maakt het niet zoveel uit waar zijn mandje staat. Maar wij gunnen deze lieverd natuurlijk alleen het allerbeste.