Loulou

Loulou

Loulou is een kleine meid die net op tijd uit de vrieskou van Oekraïne werd gered. In Oekraïne is het winterweer in volle gang en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Loulou maakte vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in haar eigen land.

Loulou zal een klein middelmaatje hond worden, zo’n 12 kg. Natuurlijk heeft ze al het een en ander geleerd in het asiel, maar hou er rekening mee dat je een jong dier in huis haalt. Wij raden de adoptanten altijd aan om naar puppycursus te gaan. Loulou kan al snel naar Nederland reizen als we een goed opvanggezin kunnen vinden. Een lieve eigen familie zou natuurlijk nog fijner zijn.

Dit lieve teefje is sociaal en op haar leeftijd kan zij alles nog leren, zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Ook moet zij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet ze ongetwijfeld heel graag. Met zo’n schattig kopje moet zij toch een thuis kunnen vinden? Als je Loulou adopteert is het win-win: zij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!