Lexy

Lexy

Lieve Lexy woont al ruim 5 jaar in Nederland. Maar ze is geboren in Oekraïne. Daar had ze het niet leuk en ze was voor veel dingen bang. Als iemand een hand of voet bewoog schrok ze al dus ze moet wel nare dingen hebben meegemaakt.

Gelukkig was er een plekje voor haar in Nederland. Daar heeft ze geleerd dat mensen wel leuk zijn en ze is inmiddels veranderd in een vrolijke en enthousiaste hond die graag achter vogeltjes en vliegjes aan rent. Ze ligt graag op zachte kleedjes en houdt erg van knuffelen. Ze doet nooit iemand kwaad en ze wordt omschreven als het liefste en meest trouwe hondje op aarde. Ze is een leuk middenmaatje, en een fijn kameraadje.

Helaas moet ze verhuizen. Wegens wijziging in de persoonlijke omstandigheden van haar huidige adoptanten kan ze daar niet blijven.  Dat vinden we allemaal heel erg jammer en Lexy het allermeest. Daarom zoeken we nu een nieuw fijn plekje voor haar.

Bij haar huidige adoptanten zijn inmiddels twee kindjes waar Lexy erg lief voor is. Ze vindt alles goed van “haar” kinderen en is erg beschermend naar hen. Vreemde kinderen vindt ze nog wel spannend.

Op andere honden reageert ze wisselend. Met sommige speelt ze maar andere gaat ze uit de weg. Hoe ze met katten in huis is weten we niet. Buiten rent ze achter katten aan maar ze doet ze nooit iets. Als de kat stilstaat blijft Lexy ook staan.

Lexy kan (als ze eenmaal gewend is in haar nieuwe huis) best een paar uurtjes alleen zijn. Autorijden is geen probleem voor haar.  Vuurwerk vindt ze wel nog eng. Maar in haar veilige mandje doorstaat ze dat wel dapper.

Lexy zoekt nu dus een huisje waar ze altijd mag blijven. Iemand die de tijd neemt om haar te laten wennen aan de nieuwe omgeving en nieuwe mensen. En dan lekker met haar gaat wandelen.

Ben of ken jij dat baasje? En heb je een gouden mandje voor haar? Neem dan contact met ons op!

Lexy is jaarlijks door de dierenarts gecheckt en ingeënt. Ze is gezond, alleen een beetje te dik.