Lara & Clara

Lara & Clara

Lara en Clara, een onafscheidelijk stel!

De zusjes zijn sinds hun geboorte samen. Ze zijn geboren op straat en daar gevonden door onze Manu uit Madrid. Manu heeft geen moment geaarzeld en ze meegenomen. Een lieve dame nam hen in de opvang en gaf ze eten, liefde en aandacht. Ze zijn heel even uit elkaar geweest omdat ze ieder apart geadopteerd zouden worden. Toen bleek dat ze écht niet zonder elkaar kunnen. Ze zijn weer teruggegaan naar hun opvangadres en daar wonen ze nog steeds.

Lara en Clara zijn blij dat ze weer samen zijn, ze slapen samen, badderen, spelen, eten…. Wat doen ze niet samen? Het lijkt alsof ze aan elkaar vastgeplakt zitten. Ze zijn écht onafscheidelijk dus we plaatsen ze dan ook samen.

Ook zijn Lara en Clara gek op mensen. Ze genieten volop van de aandacht die zij krijgen en houden van kroelen. Omgang met kinderen zal geen probleem zijn maar wij denken dat kinderen wat ouder moeten zijn vanwege de leeftijd en het speelse gedrag van de zusjes. Ze vergeten nog wel eens bij het spelen hun nageltjes in te trekken tijdens het spelen en kroelen.

De dames kunnen goed overweg met andere katten maar ze hebben hen niet echt nodig, omdat ze elkaar hebben. Nadat ze zwervend op straat zijn aangetroffen, zijn ze altijd binnen gebleven. Een buitenverblijf is niet vereist, hoewel het altijd heerlijk is om een frisse neus te halen. Die buitenruimte moet dan wel absoluut veilig zijn, zodat zij niet kunnen ontsnappen of vallen van een balkon. Of ze goed overweg kunnen met een hond, is niet bekend. Ze hebben daar tot nu toe geen kennis mee gemaakt.

Beide dames zijn geheel gezond, gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, negatief getest op felv en fiv, dus helemaal klaar om te vertrekken naar Nederland (of Belgie). En reken maar dat ze daar zin in hebben!

Staat hun gouden mandje misschien bij jou?