Kiki

Kiki

Kiki leefde bij een oudere man, samen met nog 4 andere katten. Helaas overleed de man en wilde zijn zoon de 5 katten laten doden.
Liliya hoorde er van en heeft de katten opgehaald. Maar Kiki bleek op dat moment zwanger want de oude man had zijn katten niet laten steriliseren. Het heeft dus even geduurd voordat Kiki op zoek kon naar haar eigen mandje, maar nu is het zover.

Kiki is geen veeleisende poes, ze is snel tevreden. Wel heeft ze minimaal 1 andere kat nodig in huis want ze speelt graag met katten. Ze is verder heel sociaal en knuffelig. Met honden kan ze ook overweg dus eigenlijk past ze bijna overal. Met kinderen kan ze goed opschieten. Ze komt graag op schoot liggen, knuffelt met mensen en vindt het ook heerlijk om af en toe in haar mandje lekker te luieren.

Ze is wel gewend om naar buiten te kunnen dus haar nieuwe huis moet wel een buitenruimte hebben, liefst een tuin. Vanzelfsprekend mag die niet bij een drukke weg zijn, en is de tuin liefst helemaal afgesloten zodat ze er niet uit kan.

Natuurlijk is Kiki volledig ingeënt, gechipt, gesteriliseerd, negatief getest op felv en fiv en helemaal nagekeken door de dierenarts. Ze kan op korte termijn naar Nederland komen.

Wij vinden dat Kiki nu haar eigen huisje verdient. Kunt u haar dat bieden?