Kicia

Kicia

Ongelukkige Kicia

Kicia is jaren geleden door een fijn gezin in Madrid geadopteerd. Zij is een lieverdje maar nogal verlegen. Ze woont nu in een huis met VEEL TE VEEL andere katten (tenminste 15). Kicia heeft een groot hart en accepteert alle andere katjes. Maar omdat ze wat onderdanig van aard is achtervolgen en slaan sommige dominante katten haar. Het resultaat is dat ze behoorlijk bang is geworden en zich verstopt.

De adoptanten kunnen dit niet meer aanzien. Met pijn in hun hart en veel verdriet is besloten om afscheid van deze lieve meid te nemen en haar een betere toekomst te gunnen. Zij willen dat Kicia gelukkig wordt en wensen dat Kicia nooit meer -bang en achtervolgd door andere katten- weg hoeft te lopen of zich te verstoppen.  Omdat er zoveel katten in huis rondlopen hadden de adoptanten niet al te veel tijd voor Kicia. Maar Kicia heeft een goede eigenschap, ze is zachtaardig en erg lief van aard. Misschien zal zij in een nieuw huis, waar ze haar ruimte krijgt en zich niet langer bedreigd voelt door andere katten, leren hoe goed het voelt om gewoon in de armen van mensen te kruipen en te spinnen. Genieten van rust en ruimte zonder bang te hoeven zijn. Dat is precies wat iedereen haar gunt!

Kicia accepteert andere katten, zolang ze haar maar niet aanvallen. Ze is vriendelijk tegen ze en makkelijk in de omgang, ook als ze eigenlijk lekker in haar mandje wil liggen slapen. Het maakt niet uit voor haar. Ze is sociaal, verlegen, op haar hoede, speelt zo af en toe en is absoluut niet agressief. Hoewel ze het heerlijk vindt om mensen om haar heen te hebben zal ze zelf niet om knuffels of liefde komen vragen. Ze heeft ruimte, rust en vrede nodig om weer gelukkig te kunnen zijn. Kicia verdient een fijn, liefdevol thuis. Net zoveel als iedere andere kat, zo niet meer, omdat ze zich onder stressvolle omstandigheden zo goed heeft gedragen. Ze móet gewoonweg de kans krijgen gelukkig te worden.

Gezien haar verleden is het voor Kicia het best geplaatst te worden in een gezin waar geen katten of honden zijn. Ook is Kicia bang voor kleine kinderen, maar met wat grotere kinderen (tieners) zal ze vermoedelijk wel overweg kunnen. Kicia hoeft niet perse naar buiten maar als er een balkon of tuin aanwezig is, moeten wel maatregelen getroffen worden zodat zij niet kan ontsnappen of van een balkon vallen.

Bij wie vindt ongelukkige Kicia nieuw geluk?