Kapone

Kapone

Kapone wil de ontpoppingsfase in

Kapone is op straat aangetroffen door drie dames. Hij zag er goed verzorgd en schoon uit en rook naar parfum. Het beestje was heel bang. Vermoedelijk is hij op straat gezet.

Deze lieve vent is verlegen en rustig van aard. Hij vindt het totaal niet fijn in het asiel. Het is hem daar allemaal veel te druk. Van harde geluiden houdt hij niet; hij schrikt daarvan en verstopt zich onmiddellijk. Kapone verdient echt een gouden mandje in een rustige omgeving. Zijn verzorgster weet zeker dat hij zich dan zal ontpoppen tot zijn eigen ik en zich meer zal durven te geven. Zo langzamerhand laat hij al zien dat hij van knuffelen houdt. Maar als andere katjes ook een knuffel komen halen, trekt hij zich wat terug. Op schoot zitten doet hij nog niet. Vermoed wordt dat hij dat in toekomst misschien wel zal gaan doen maar dan moet hij wel goed gewend zijn en zich veilig voelen.

Ons Kapoontje is een mooie knappe kater met schitterende groene ogen en hij heeft een prachtige langharige vacht. Wij zoeken voor hem een thuis waar hij veel liefde, rust en knuffels krijgt. Als er al één of maximaal twee katjes wonen is dat absoluut geen probleem voor Kapone zolang zij niet dominant van aard zijn. Op honden is hij niet gesteld. Hij kan ook goed overweg met rustige tieners, kleine kinderen vindt hij te druk.

Kapone is een binnenkat, maar zou een tuin of balkon wel geweldig vinden. Als er in zijn nieuwe huis een tuin of balkon is moet dat absoluut goed afgeschermd zijn zodat ontsnappen (of vallen) niet mogelijk is.

Bij wie mag Kapone zich ontpoppen?