Jolly

Jolly

Lieve Jolly had niet zoveel geluk in zijn jonge leven. Zijn vorige eigenaren hadden genoeg van dit lieve ventje en hebben hem in een kattenkolonie achtergelaten. Arme Jolly is een wat onderdanig katertje en hij werd dan ook onmiddellijk door de wat meer zelfverzekerde katten gepest. Toen hij een keer wegrende voor een andere kat rende hij de straat op en werd hij aangereden. Daarbij brak hij zijn kaak en had hij een tijdelijke druk op zijn oog waardoor zijn gezichtsvermogen verminderde. Inmiddels is hij geopereerd aan zijn kaak, en hij kan weer alles doen. Ook is zijn gezichtsvermogen weer zo goed als hersteld.

Jolly is een blij en lief ventje. Hij is altijd lief voor andere katten maar hij kan dus niet bij een dominante kat want die zal hem gaan pesten. Bij een andere zachtaardige kat kan prima. Ook kan hij als enige kat. Kinderen zal hij prima vinden, alleen schrikt hij soms nog van plotselinge bewegingen dus hele kleine kinderen zijn geen goed idee bij hem. Vanaf een jaar of 6 is geen probleem.

Jolly is gek op mensen en is het liefst de hele dag in je nabijheid. We zoeken dus iemand die veel thuis is. Spelen doet hij af en toe, maar knuffelen vindt hij leuker. Hij kan als binnenkat, maar een veilige tuin of balkon is ook fijn, mits hij dan absoluut niet uit de tuin kan. Hij mag nooit meer het risico lopen om weer aangereden te worden.

Jolly is een schat van een kat. Wie geeft hem het fijne huis dat hij verdient?