Jes

Jes

Jes, een knuffeltje

Toen Jes nog maar enkele uurtjes oud was is ze, samen met 3 andere pasgeboren kittens,  gevonden. Eentje van hen lag er helaas levenloos naast. Hun moeder was nergens te bekennen. Liliya aarzelde geen moment, heeft de katjes meegenomen en hen met de fles grootgebracht.

Jes is inmiddels uit gegroeid tot een gezonde 1-jarige dame die klaar is voor haar nieuwe avontuur in een liefdevol huis. Zij is zo’n kat waar je direct voor valt en van houdt. Jes is namelijk dol op aandacht.  Op schoot zitten vindt ze niks maar van spelen, aaien en knuffelen kan ze geen genoeg krijgen. Hoewel ze rustig kan zijn, heeft ze ook haar gekke momentjes; dat rennen en vliegen waar katten zo bekend om staan. Het is een lust om naar te kijken. Wat een energie, wat een sprongetjes, het ziet er zo schattig uit als zij zich in haar eentje vermaakt. Maar als ze daarmee klaar is komt ze toch weer snel een k nuffel halen.

Veel eisen heeft Jes niet. Een fijn thuis waar andere kattenvriendjes of -vriendinnetjes wonen is voor haar al genoeg.  Ze vind het heerlijk om onder de andere katten te zijn. Verder wil ze graag geknuffeld worden door haar mensen. Het is een makkelijk en sociaal meisje dat met zowel honden als katten overweg kan. Ook kinderen vindt ze leuk. Jes is een binnenkat en hoeft niet naar buiten. Hoewel het natuurlijk prettig voor haar kan zijn om even wat frisse buitenlucht in te ademen. Als er in haar nieuwe huis een buitenruimte is, dan moet het natuurlijk goed beveiligd zijn. Ze zou kunnen verdwalen of vallen.

Waar woont die lieve adoptant die ook dol op knuffelen is?