Hund

Hund

Hund is een kleine jongen die samen met zijn broertjes en zusjes in de vrieskou in Oekraïne werd achtergelaten. In Oekraïne is het winterweer  in volle gang en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Hund maakte vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in zijn eigen land.

Dit kleine mannetje is nu bijna 4 maanden en helemaal klaar voor een lieve eigen familie: hij heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Hund zal een middelgrote  hond worden, zo’n 25 kg. Natuurlijk heeft hij al het een en ander geleerd in het asiel, maar hou er rekening mee dat je een jong dier in huis haalt. Wij raden de adoptanten altijd aan om naar puppycursus te gaan. Hund kan al op 22 februari naar Nederland reizen als we een goed opvanggezin kunnen vinden. Een lieve eigen familie zou natuurlijk nog fijner zijn.

Dit lieve reutje is sociaal en op zijn leeftijd kan hij alles nog leren, zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Ook moet hij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet hij ongetwijfeld heel graag. Zo’n schattig jongetje moet toch een thuis kunnen vinden? Als je Hund adopteert is het win-win: hij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!