Human

Human

Human, een kat met een wat vreemde naam. Hij heeft die naam gekregen omdat Liliya vindt dat zijn gezicht bijna menselijk is. Human is een hele vriendelijke en speelse kat, die heel veel van mensen houdt.

Hij is gevonden toen hij nog een kitten was door de leerlingen van Liliya. Die zagen dat er een kitten werd mishandeld en hebben hem naar Liliya gebracht. Natuurlijk heeft Liliya zich over het katje ontfermd. Thuis gekomen bleek Human een schat van een kat. Hij kan het goed vinden met soortgenootjes en speelt graag met hen. Daarom zoeken we een huisje waar in elk geval een of meerdere katten aanwezig zijn, of we plaatsen Human samen met een andere Little Tiger. Of Human graag met kleine kinderen samenwoont weten we niet, wat oudere kinderen die goed weten hoe met katten om te gaan moeten geen enkel probleem zijn.

Human gaat graag regelmatig even naar buiten om te spelen. Daarom wil hij graag een tuin of groot balkon bij zijn nieuwe woning. Wel een veilige plek, want verkeer kent hij niet en dat zou gevaarlijk zijn. Dus als de tuin of het balkon omheind is, dan is Human helemaal gelukkig. In zijn hele leven is Human nog nooit ziek geweest. Wel heeft hij wat waterige oogjes, maar daar heeft hij geen last van, het hoort gewoon bij hem.

Nou, zijn koffertje staat klaar, mag ik het bij jou komen uitpakken?