Holly & Sue

Holly & Sue

 

Holly & Sue werden samen met hun andere zusje zonder opgaaf van redenen in het asiel gedumpt door hun eigenaar. Gewoon achtergelaten alsof het niets is. Het zusje werd al snel geadopteerd en Holly & Sue bleven achter. De meisjes waren ontzettend in de war en vonden het vreselijk in het drukke asiel. Onze Kerrie zag dat het asiel echt geen goede plek voor ze was en regelde noodopvang. Gelukkig konden we ze daarna snel naar Nederland halen en in een fijn opvanggezin weer tot zichzelf laten komen.

De dames moesten even wennen aan weer een nieuwe situatie maar zijn inmiddels tot rust gekomen. Ze doen het geweldig in het gezin en zijn echte knuffelaars geworden. Ze vinden het werkelijk heerlijk al dat gekroel en geknuffel. Als ze genoeg geknuffeld hebben krijg je nog een kopje of een likje en dan lopen ze gewoon weg. Spelen vinden ze ook heel leuk, hun favoriete speelgoed is de tunnel waarin ze achter elkaar aan doorgeen rennen en zich voor elkaar in verstoppen.

Holly & Sue gaan heel lief en vriendelijk om met de andere katten in het gezin. Ze kunnen prima met andere katten wonen maar zolang ze elkaar hebben zijn ze gelukkig. Rustige honden die goed gewend zijn aan katten en ze lekker met rust laten vinden ze prima. We denken niet dat ze het fijn vinden om met jonge kinderen te wonen, maar rustige tieners zou geen probleem moeten zijn.

De dames zouden het heel fijn vinden om naar buiten te kunnen. In het opvanggezin genieten ze met volle teugen van het balkon. Een balkon moet uiteraard wel echt katveilig zijn. Na een goede wenperiode zouden ze ook best vrij buiten kunnen lopen. Dat kan natuurlijk alleen in een echt verkeersarme buurt of op het platteland.

Holly & Sue zijn onafscheidelijk en houden oneindig veel van elkaar. Ze zijn altijd bij elkaar in de buurt, slapen en spelen samen. We zoeken dan ook een huisje waar ze voor altijd samen mogen blijven.

Je kunt de dames uiteraard bezoeken in hun opvanggezin in Rotterdam; ze verheugen zich op je komst!