Hiro

Hiro

Hiro zoekt personeel

Hiro woonde de eerste 5 à 6 maanden van zijn leven op straat en maakte deel uit van een kattenkolonie. Hij is meegenomen en naar een pleeggezin gebracht. Natuurlijk was hij in het begin bang, hij was tenslotte een wilde kat die zijn eigen plan kon trekken. Hij woont vanaf medio januari in het pleeggezin en omdat hij nog zo jong is kan hij zich relatief makkelijk aanpassen aan zijn nieuwe situatie. De eerste paar dagen verstopte hij zich maar hij had al snel in de smiezen dat het best oké is om personeel om je heen te hebben.

Het heeft Hiro waarschijnlijk goed gedaan dat er al een kat in het pleeggezin was. Hij was gewend om met andere katten te leven en houdt van hun gezelschap. Hij is dol op spelen zowel alleen met wat speelgoed als met de kat van het pleeggezin. Hiro is nog steeds wat verlegen maar het is een schat van een beestje en hij heeft nog nooit agressief gedrag vertoont. Nu, een kleine maand later, komt hij soms uit zichzelf vragen om een aaitje. Het is een kwestie van geduld om hem uiteindelijk op schoot te krijgen. Als hij lekker veel aandacht krijgt, geknuffeld en geaaid wordt zal zijn zelfvertrouwen groeien.

Wij hopen dat Hiro zijn toekomst bij warme, lieve mensen mag doorbrengen. Goed om te weten: hij is nog klein en vergeet daarom wel eens zijn nageltjes in te trekken tijdens het spelen. Daarom denken wij dat hij beter niet in een gezin met kleine kinderen geplaatst kan worden. En nog een feitje… Hiro is niet gecharmeerd van honden maar wil wel graag een andere poes of kater om zich heen.

Hiro heeft het buitenleven voor gezien gehouden en blijft nu liever binnen. Deze jongeman is grenzeloos nieuwsgierig en ziet totaal geen gevaar. Wanneer in zijn nieuwe huis een tuin of balkon is moet dat absoluut goed afgeschermd zijn zodat ontsnappen (of vallen) niet mogelijk is.

Wie wordt het nieuwe personeel van Hiro?