Herby

Herby

Herby zit in Utrecht in de opvang. Kom je eens keer langs? 🙂

Lieve doerak zoekt thuis.

Herby vindt dat het tijd is om het ouderlijk huis te verlaten en een huis voor zichzelf te gaan zoeken. Deze vriendelijke en speelse deugniet is samen met zijn moeder en zusjes Annie en Patricia gevonden in een tuin. Gelukkig mocht de kattenfamilie toen tijdelijk binnen wonen zodat de kittens veilig konden opgroeien. Herby is de meest ondernemende van het stel. Hij speelt graag en is lekker actief. Mensen vindt hij geweldig en hij wil best even knuffelen en bij je zitten maar dat is meestal maar van korte duur omdat hij dan weer iets anders leuks ziet om te ontdekken of mee te spelen.

Deze grappige kater zoekt een huis waar al een andere kat aanwezig is of waar hij mag wonen met een van zijn zusjes, want hij speelt graag met soortgenootjes. Een tuin of balkon hoeft niet persé want hij heeft altijd binnen geleefd maar een buitenruimte is wel fijn voor hem om in te spelen. Wel graag een veilige tuin of balkon dan omdat hij het buiten zijn niet gewend is.

Kinderen, honden en andere katten vindt Herby allemaal prima. Hij kan met iedereen goed overweg en speelt graag met ze. Het is gewoon een leuk, vrolijk en actief katertje. Natuurlijk is hij volledig ingeënt, gecastreerd, gechipt, getest op felv en fiv, kortom, helemaal reisklaar.

Mag hij zijn vliegticket al boeken om bij jou te komen wonen?