Hans & Helmut

Hans & Helmut

Hans en Helmut werden samen met nog een broertje gevonden op straat. Mensen hoorden gepiep uit een kartonnen doos komen en dat bleken de kleine jongetjes te zijn. Als oud vuil op straat gezet maar gelukkig op tijd gered. De jongens waren nog zo klein dat ze in een opvanggezin met de fles grootgebracht moesten worden. Het voordeel van fleskittens is dat ze vaak supersociaal zijn door het vroege contact met mensen.

Sociaal zijn de mannetjes dan ook, echte knuffelkontjes zijn het. Ze hebben het ook best zwaar in het asiel. In het opvanggezin hadden ze het natuurlijk heel fijn maar om plaats te maken voor andere kittens moesten ze na een paar maanden toch naar het asiel. De jongens verlangen zo ontzettend naar knuffels, liefde en mensen. Ze hebben het knuffelen op schoot echt gemist. Gelukkig maken ze al gauw de reis van hun leven naar Nederland en komen dan in een lief opvanggezin in Rotterdam. Wat zullen ze blij zijn!

Als gezonde jonge katertjes houden de broertjes natuurlijk van lekker spelen. Lekker het muisje aan de hengel proberen te vangen, achter een balletje aan of lekker met elkaar ravotten vinden ze heerlijk.

Hans & Helmut houden zo ontzettend veel van elkaar dat het ondenkbaar is om ze uit elkaar te halen. We zoeken dan ook een thuis waar ze voor altijd samen mogen blijven.  Ze leven heel leuk en vriendelijk samen met de andere katten in hun kennel en kunnen dus prima in een gezin waar al katten zijn. Nodig is dat niet want zo lang ze elkaar maar hebben zijn ze gelukkig. Ook rustige honden die gewend zijn aan katten en rustige tieners zijn geen probleem voor deze lieverds.

De jongens zijn echte binnenkatten. Een buitenruimte is niet nodig maar mocht een echt katveilig balkon of katveilige tuin aanwezig zijn dan zullen ze vast weleens een fris neusje gaan halen.