Grey

Grey

Grey

Deze mooie en lieve jonge kater is Grey. Hij heeft een fijn huisje gehad in Madrid, maar toen het zomervakantie werd besloot zijn familie dat hij maar voor zichzelf moest gaan zorgen want zij wilden op vakantie. Grey werd gedumpt in een garage van een appartementengebouw. De bewoners daar gaven hem eten en merkten dat Grey mensen gewend was maar erg van slag was door het feit dat hij ineens in zulke andere omstandigheden zat. De arme kat wist niet wat hem was overkomen, zo ineens van een veilig huis met lieve mensen in een vreemd en eng gebouw worden gezet. De eerste weken liet hij zich dan ook niet aanraken, hij ging er dan snel vandoor. Toen Manuela hoorde over Grey is zij er heen gegaan. Ze vond hem verstopt onder een auto, waar hij heel argwanend was wat deze nieuwe mensen nu weer met hem voor hadden. Maar het lukte haar om hem te vangen en toen hij eenmaal bij de dierenarts was geweest en in een opvangfamilie kwam ontpopte hij zich tot een hele lieve, aanhankelijke en speelse kat. Hij is dol op mensen en op aandacht, is altijd bij zijn mensen in de buurt, speelt graag met ze en met zijn speeltjes, komt soms op schoot, kortom, hij is de perfecte huiskat. Maar hij heeft dus nog geen eigen huis. Wij gaan hem helpen om dat eigen plekje te vinden!

Grey kan goed met andere katten overweg maar kan ook als enige kat leven, als hij genoeg aandacht krijgt van mensen. Kinderen vanaf een jaar of 8 zijn ook geen probleem. Honden kent hij niet.

Grey kan als binnenkat leven maar zal een tuin ook waarderen. Dat moet dan wel een veilige, afgezette tuin (of balkon) zijn, want Grey is geen kat voor het echte buitenleven.

We hopen dat Grey eindelijk weer zekerheid heeft in zijn leven en zonder zorgen kan zijn. Dat verdient hij!

Natuurlijk heeft Grey even tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe familie, maar als dat is gebeurd dan heb je aan Grey een geweldige huisgenoot. Hij zal je erg dankbaar zijn!