Glamour

Glamour

Glamour groeide op in een kattenkolonie in een klein vissersplaatsje vlakbij Ayamonte. De kolonie werd gevoerd door buurtbewoners. Glamour trok met haar aanhankelijke karakter de aandacht van een meisje dat haar regelmatig kwam voeren. Het meisje zag direct dat de zachtaardige Glamour veel gelukkiger zou zijn bij een lieve familie. In de hoop dat Glamour snel een fijn thuis zou vinden, heeft het meisje haar direct naar de opvang gebracht.

Glamour leeft gemoedelijk samen met de andere katten in de opvang en we zoeken dan ook een huisje waar ze een kattenvriendje zal hebben. Ze heeft eventjes de tijd nodig om aan je te wennen maar als ze op haar gemak is heb je een grote knuffel in huis. Glamour vindt het heerlijk om geknuffeld en gekust te worden. Ze rolt heen en weer op haar rug terwijl je over haar zachte buikje aait. Ook vindt ze het heerlijk om bij je op schoot te kruipen. Een andere grote hobby is tukjes doen, en dan het liefst op zachte, warme dekentjes die ze lekker kan ‘kneden’ met haar voorpootjes.

Het leven in het asiel is niet ideaal van Glamour: ze is erg onder de indruk van het constante geblaf van de honden in het naastgelegen hondenasiel. Ze voelt zich niet helemaal happy met al dat rumoer: ze is nu wat meer teruggetrokken dan in het begin en toen ze nog op straat leefde, wat erg sneu is. We denken dat een eigen, rustig huisje met een lief en geduldig baasje haar erg goed zou doen. Dan komt de ‘oude’ Glamour waarschijnlijk gewoon weer tevoorschijn.

Glamour kan prima samenleven met honden. Kinderen vindt ze leuk maar gezien haar rustige karakter geeft ze de voorkeur aan wat oudere kinderen. Ze vindt het fijn om af en toe een frisse neus te halen op een veilig balkon maar ze wil vooral lekker binnen bij jou zijn.

Mag dit mooie en bijzondere meisje bij jou haar gouden mandje komen inrichten?