Gary

Gary

Spinnende Gary

Gary woonde op straat en werd gevoerd door een lieve dame. Zij zag dat hij wat met zijn pootje sleepte en hield hem goed in de gaten. Ze besloot Liliya in te schakelen. Gary is meegenomen naar het asiel en is onderzocht op eventuele botbreuken. Dat was niet het geval. Er is hard gewerkt aan zijn pootje. Helaas mocht fysiotherapie niet baten. Er trad geen verbetering op en Gary had geen gevoel in zijn pootje. Uiteindelijk is zijn pootje geamputeerd.

Dat Gary nu met drie pootjes door het leven gaat wil niet zeggen dat hij niet gelukkig is. Hij gaat er prima mee om, is lekker speels en kan onwijs goed spinnen. Hij is een lieve kater en zeer makkelijk in de omgang. Gary is dol op mens en dier, gek op aandacht en altijd vrolijk. Hij kan niet alleen goed overweg met kattenvriendjes maar ook met honden die aan katten gewend zijn. Kinderen vindt hij ook schitterend en vindt het geweldig om samen met hen te spelen. Maar als hij druk in zijn spel is, wil het wel eens voorkomen dat hij lichtjes bijt. Zo’n bijtje zoals meerdere katten kunnen doen. Daarom is het verstandig als hij geplaatst wordt in een gezin waar wat oudere kinderen wonen. Kinderen vanaf een jaar of 12, die begrijpen dat er totaal geen kwaad in het beestje schuilt.

Inmiddels is Gary een echte binnenkat geworden. Als in zijn nieuwe huisje een tuin of balkon 100% afgezet is, dan mag hij best naar buiten voor een hap frisse lucht en om lekker zijn energie kwijt te raken.

Bij wie mag Gary komen spinnen?