Galletita

Galletita

Ons ‘koekje’ (Galletita) uit Andalusië zoekt een warm mandje. Ze kan in mei naar Nederland vliegen.

Onze ‘mooie rooie’ Galletita is een speciaal meisje: ze is lief, rustig en aanhankelijk. Ze neemt graag wat tijd om je goed te leren kennen: Galletita kijkt eerst even de kat uit de boom. Ze is geboren in een kattenkolonie in een vissersdorpje aan de Costa de la Luz. Toen ze in het asiel kwam, was ze erg mager en erg bang. Het was duidelijk dat ze het moeilijk had gehad op straat. Beetje bij beetje wende Galletita aan het asiel, met al die andere katten en het hondenasiel ernaast. Mettertijd leerde ze mensen te vertrouwen en op een dag ging ze om: ze liet zich aanhalen en vond dat heerlijk.

Galletita vindt het met de andere katten heel gezellig: ze speelt en slaapt graag samen met ze. Ze stelt zich rustig en vriendelijk naar ze op. Van het geblaf van de honden moet ze minder hebben: al dat lawaai past niet goed bij deze speciale dame. Galletita gedijt in een huishouden waar er minimaal 1 andere, sociale kat is om mee te spelen en waar haas baasje voldoende tijd, liefde en geduld voor haar heeft. De beloning is groot want als dit meisje eenmaal vrienden met je is, knuffelt en kroelt ze graag met je. Ook komt ze dan lekker bij je op schoot zitten.

Met rustige honden kan Galletita goed overweg en kinderen vanaf 12 jaar vindt ze ook leuk. Van het buitenleven heeft Galletita haar buik vol dus we zoeken een huisje waar ze lekker binnen mag blijven. Een veilig balkon, afgeschermd met gaas of een kattennet, is natuurlijk wel heel fijn!

Ons koekje heeft grote stappen gezet en zoekt een baasje dat haar rustige en lieve karakter op waarde kan schatten.