Emoji

Emoji

Emoji is een lieve knuffelbeer, die dolgraag speelt. Hij is gevonden in een ondergrondse container, waar hij in gegooid moet zijn door iemand die van hem af wilde. Hij kon er zelf niet meer uit komen. Een vriendin van Liliya hoorde hem mauwen maar kon hem er niet uithalen, want hij zat te diep. Ze heeft toen een matras in de container laten zakken waar Emoji langs omhoog kon kruipen. Toen Liliya kwam zat Emoji al te knuffelen met zijn redster!

Emoji is erg speels. Zelfs als hij eigenlijk lekker lui een dutje wil doen, speelt hij nog verder. Hij kan niet zonder andere katten en heeft beslist een speelmaatje nodig. Dat maatje moet wel stevig in zijn schoenen staan.  Ook gaat hij graag naar buiten om daar avonturen te beleven, natuurlijk moet dat wel in een veilige omgeving zijn. Hij is een reuze gezellige kater, die als bijnaam “the good bear” heeft. Hij is dol op iedereen maar niet op honden. Maar mensen van alle leeftijden vindt hij geweldig. Als hij wil knuffelen legt hij zijn kopje zelf al in je hand. Hij heeft dolgraag aandacht.

Emoji heeft een kleine operatie gehad aan zijn oog. Zijn derde ooglid was een beetje zichtbaar. We weten niet waardoor het kwam, hij had het al toen hij gevonden werd. Omdat zijn oog daardoor bleef tranen is het inmiddels verholpen. Emoji ziet verder prima. Deze leuke kater verdient een fijn huis waar hij lekker zichzelf kan zijn, met mensen en katten om mee te spelen en knuffelen.