Elwood

Elwood

Elwood werd alleen op een parkeerplaats gevonden. Het was koud en de jongen was duidelijk in de war. Hij had geen idee wat hij op de parkeerplaats deed en was daar waarschijnlijk door zijn baasje achtergelaten. Gelukkig namen lieve mensen hem mee en had onze Cristina een warme en veilige plek voor hem. Het werd al heel snel nog beter voor Elwood want dit geluksvogeltje woont inmiddels bij een lief opvanggezin in Eersel.

Elwood doet het geweldig in het gezin.Hij is in Roemenië zeer waarschijnlijk niet naar een puppyklasje geweest maar hij heeft al ontzettend veel geleerd en leert elke dag bij. Zijn opvangfamilie is dol op hem en omschrijft hem als super lief en aanhankelijk. Deze zachtaardige jongen is een echte knuffelaar. Hij vindt het heerlijk om bij je op de bank te kruipen, liefst op schoot, voor een uitgebreide knuffelsessie. Af en toe is Elwood nog wat voorzichtig, maar we denken dat dat zal met de tijd in een lief gezin snel zal slijten.

Als gezonde jonge hond is spelen een andere grote hobby van Elwood. Lekker met de bal spelen of ravotten met de andere honden in het gezin vindt hij geweldig. Hij kan ook prima met katten samenwonen, maar vindt het wel erg leuk om spelenderwijs achter ze aan te rennen. Ook kinderen vindt hij erg leuk, zo lang ze maar met hem spelen natuurlijk. Elwood kan nog wat enthousiast zijn met aannemen van snoepjes en tijdens het rondrennen. Oudere kinderen die goed weten hoe met honden om te gaan en moeten geen probleem zijn.

Deze lieve knapperd is klaar voor zijn eigen lieve familie waar hij voor altijd een warme mand zal hebben. Je kunt hem uiteraard bezoeken in Eersel: hij verheugt zich op je komst!