Dexter

Dexter

Dexter, een droomkat!

Dexter startte op een verdrietige manier het leven. Hij lag samen met zijn 3 broertjes verscholen in de bosjes. Er kwam een hond aangerend en voor de ogen van een voorbijganger werd een broertje van Dexter doodgebeten. De man aarzelde geen seconde en naam de andere drie mee. Zij werden naar het asiel van Christina gebracht.

Het asiel is overvol en vanwege de urgentie zijn de drie broertjes al snel naar opvanggezinnen in Nederland verhuisd. Dexter heeft het erg naar zijn zin in zijn tijdelijke onderkomen. Hij heeft zich ontpopt tot een lief, lekker knuffelig en sociaal beestje. Zo eentje die graag op je schoot komt zitten en met je wil kroelen en spelen. Dexter is een écht allemansvriendje: hij kan goed omgaan met andere katten, honden, volwassen mensen én met kinderen.

Dexter is een prima binnenkat maar een veilig balkon of tuin zou wel erg fijn zijn. Hij is vanwege zijn leeftijd nog lekker speels en in een veilige buitenruimte kan hij zijn energie kwijt en tegelijkertijd een frisse neus halen.

Wie droomt van deze kat en wil hem met hart en ziel een liefdevol en veilig thuis bieden?