Colin

Colin

Ik zit in Capelle in de opvang. En ik vind bezoek leuk!
Hallo, mijn beste mensen. Ik heet Colin. Ik ben een lieve, aanhankelijke en knuffelige jonge kater.
Samen met mijn broertje Carter en zus Carie, werd ik geboren in de tuin van een vriendelijke vrouw. Ze liet mijn moeder en ons binnenkomen, omdat het op dat moment nog steeds koud was buiten. We zijn bij haar gebleven, tot we met z’n drietjes op onderzoek gingen. Toen werd het voor de vrouw teveel en heeft ze de hulp van Liliya ingeroepen, want ze wilde ons eigenlijk niet meer op straat zetten. Als kitten heb ik last gehad van het calicii virus, maar dat is met antibiotica helemaal over gegaan. En nu ben ik klaar, om “zelfstandig” te worden en een eigen Huisje te zoeken.
Ik vind het heerlijk om bij mensen te zijn. Ik ben dol op aandacht, vooral als ze me over mijn buik aaien. En als ze me niet direct aandacht geven, blijf ik je aankijken, tot ik geknuffeld word.
Ik ben een makkelijke jongen. Met andere katten en honden heb ik totaal geen probleem. Ook met kinderen gaat het goed. Ik speel niet zo erg veel, want ik teveel op mijn gemak gesteld. Zelfs water drinken doe ik soms lekker op m’n buik liggend. Wat wil je nog meer? O ja, ik ben een binnen kat. En ik zou graag een speelkameraadje hebben.
Staat mijn gouden mandje bij jullie?