Cila & Bobby

Cila & Bobby

Wanneer je deze twee prachtige zwarte snoetjes van Cilla en Bobby ziet ben je toch meteen verkocht?

Cilla (poes) en Bobby (katertje) zijn in Spanje gevonden toen ze een paar maanden waren. Gedacht wordt dat de twee gedumpt zijn omdat het kleine en schattige er van af was. Onvoorstelbaar! Toen ze in het asiel kwamen waar ze nu verblijven waren ze erg bang. De eerste weken hebben ze zich nauwelijks laten zien. Met veel liefde en geduld van de medewerkers in het asiel vinden beiden het nu goed om aangeraakt te worden. Bobby houdt ervan om geaaid te worden, zelfs af en toe over zijn buikje! Cilla is nog een beetje onzeker, maar ze houdt Bobby goed in de gaten en als ze ziet dat hij mensen aardig vindt en vertrouwt volgt ze hem hierin.

Voor Cilla en Bobby zoeken we een liefdevol thuis met mensen die dit kattenduo alle tijd gunt om vertrouwd met hen en hun nieuwe omgeving te raken. Ze wonen in het asiel samen met een andere poes en het drietal leeft heel vredig en lief samen. We denken dat samenleven met honden en kinderen op dit moment nog te druk voor ze is. Spelen doen Cila en Bobby niet vaak, maar in een rustige vertrouwde omgeving kan dat natuurlijk veranderen.

Mocht het nieuwe thuis een ‘katveilige’ tuin of balkon hebben is dat fijn, maar dit is geen vereiste. Kun jij Cilla en Bobby een veilig en liefdevol thuis bieden?