Bugsy

Bugsy

Bugsy is een lief en bescheiden cypers katertje.

Hij is als jong kitten in opvang gekomen maar doordat er zoveel katten zijn en te weinig vrijwilligers zijn om ze allemaal persoonlijke aandacht te geven, is hij nog wat terughoudend naar mensen. Hij is absoluut niet agressief, maar hij verstopt zich in het begin. We zijn er van overtuigd dat hij zal bijdraaien als hij wat meer persoonlijke aandacht krijgt. Hij zal dan leren dat mensen leuk zijn en dan zal hij zeker genieten van aaitjes en knuffels.

Bugsy zal het beste op zijn plek zijn in een huis waar al een andere kat aanwezig is, liefst eentje die mensen leuk vindt zodat Bugsy zich er aan kan optrekken. Honden kent hij niet maar een hele vriendelijke hond zal hem misschien ook over zijn verlegenheid heen helpen.

Bugsy kan beter niet geplaatst worden bij jonge kinderen. Oudere kinderen, die begrijpen dat ze hem tijd moeten gunnen om over zijn schuwheid heen te komen, zijn prima voor hem.

Bugsy kan het best worden gehouden als binnenkat, met evt. een afgezet balkon of een tuin waaruit hij niet kan ontsnappen. Natuurlijk is hij gechipt, gecasteerd, getest op felv en fiv en volledig ingeënt.

Wie geeft lieve Bugsy een gouden mandje?