Bueno

Bueno

Bueno, een ware surprise!

Deze knaap van anderhalf jaar zwierf op straat en hij zag er ziekjes uit. Gelukkig merkte Liliya hem op en ze heeft hem direct meegenomen naar de dierenarts. Bueno bleek het calicivirus te hebben opgelopen. De arme vent was hier behoorlijk ziek van. Door dit virus is zijn immuunsysteem wat lager dan gemiddeld, waardoor hij niet in te koude ruimtes mag verblijven. Liliya heeft hem tot in de puntjes verzorgd en gelukkig is hij weer helemaal  gezond. Bueno is er helemaal klaar voor om de grote reis naar Nederland te maken.

Bueno is een blije, speelse kater en een slimmerd: hij gaat zuinig met zijn energie om! Na een tijdje spelen mag hij graag even een tukkie doen. Hij vindt het heerlijk om zowel met katten als met mensen te dollen. Doordat hij vanwege het virus gedwongen medicatie kreeg, vindt hij het nog niet zo leuk om te knuffelen met mensen. Maar samen met mensen spelen, bijvoorbeeld met een muisje aan een stokje, kan hij zeer waarderen. Het zit er ook écht in: als kitten was hij al erg knuffelig. Waarschijnlijk komt dit op termijn weer terug in zijn nieuwe omgeving. Uiteraard vraagt dit wel geduld van zijn nieuwe baasje(s).

Wij zoeken voor Bueno een liefdevol thuis waar al een speelmaatje voor hem is of met hem meekomt. Bueno houdt van rust en heeft liever volwassen mensen om zich heen dan kinderen. Van honden houdt hij niet. Omdat hij rondzwierf op straat is hij gewend aan het buitenleven. Daarom is een tuin of groot balkon van groot belang voor hem maar de tuin en/of het balkon moet(en) absoluut veilig zijn, zodat hij niet kan ontsnappen of vallen.

Waar mag Bueno komen chillen?