Boldy & Casey

Boldy & Casey

Casey en Boldy, een levendig duo

Casey leefde in de ondergrondse wereld van een station en werd als kitten gevonden en weggegeven aan een dame. Achteraf bleek dat zij alcoholiste was en niet goed voor hem zorgde. Casey werd opgesloten in de badkamer en gaf hem te weinig eten. Als Casey liet merken dat hij er ook nog was en graag eten, drinken en aandacht wilde, dan werd er naar hem geschreeuwd. Uiteindelijk is hij (gelukkig) in het asiel terecht gekomen.

De lieverd is een ware knuffelkont. Het liefst ligt hij de hele dag op schoot om knuffels te geven en te ontvangen. Casey is er zó dol op dat hij het soms lastig vindt om stil te liggen, omdat hij meer, nog meer en véél meer knuffels wil. Casey heeft veel meegemaakt en is daarom soms bang dat als je weggaat niet meer terug komt. Hij miauwt dan ook regelmatig en de adoptant(e) moet dit niet erg vinden. Daarom is het ook fijn dat vriendje Boldy mee mag komen zodat hij zich minder alleen voelt.

Ook Boldy is gevonden in de ondergrondse van een (ander) metrostation. (Zijn broertjes en zusjes Mona, Subway, Jes en Jerry zijn inmiddels geadopteerd.) Boldy werd naar het asiel gebracht en daar bleek dat hij een verkoudheidvirus en huidziekte had opgelopen. Hij heeft daar slecht zicht aan overgehouden. Ook was het koppie van die arme stakker kaal (vandaar zijn koosnaampje Boldy). Maar deze knapperd had weliswaar zijn haren verloren, maar niet zijn streken! Inmiddels is alles weer aangegroeid en hij vindt het geweldig als hij over zijn vachtje geaaid wordt. Net als zijn vriendje Casey is hij enorm knuffelig. In het begin zal hij even moeten wennen aan zijn nieuwe thuis. Maar eenmaal gewend, dan mag je blij zijn als je vrij door het huis kunt lopen zonder dat hij om knuffels vraagt en aan je voeten mee blijft lopen.

Wij zoeken daarom voor beide een nieuw thuis bij iemand die heel veel thuis is, veel tijd heeft om te knuffelen en het niet erg vindt dat er miauwend om aandacht wordt gevraagd. Beide kunnen niet overweg met honden en kleine kinderen. Een huis met een tuin of balkon zou fijn zijn maar is niet noodzakelijk. Als er een balkon of tuin is dan moet dat goed beveiligd zijn tegen vallen en/of weglopen.

Bij wie mogen de lege mandjes door dit duo worden gevuld?