Bea

Bea

Bea de Beauty

Bea kwam in het asiel binnen met kittens, het zoveelste (te) jonge moedertje dat gedumpt werd toen ze kittens kreeg. Spanjaarden vinden steriliseren van hun huisdieren vaak niet nodig maar willen ook de gevolgen niet, dus dan moet het jonge gezinnetje maar naar het asiel.
Bea heeft het geluk dat ze een prachtig uiterlijk heeft, waardoor ze opviel en door een vrijwilliger mee is genomen naar haar opvang thuis. Daardoor kon ze rustig haar kittens groot brengen.

De kittens staan nu allemaal op eigen pootjes en het is tijd voor Bea om een huisje te gaan zoeken. Wij denken dat ze een goede kans maakt, want ze is een schoonheid zowel in haar uiterlijk als in haar karakter. Bea houdt van mensen. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden en opgepakt te worden. In de opvang is te weinig tijd om lekker met een kat op schoot te gaan zitten maar als Bea haar eigen huisje heeft zal ze het heerlijk vinden om op schoot te komen.

Bea is een lekker ontspannen poesje, speels maar niet overdreven wild, ze lijkt iedereen aardig te vinden. Ze leeft nu niet met andere katten, en ze kan heel goed als enige kat, maar we verwachten dat ze met een andere vriendelijke kat ook goed zal kunnen samenleven, net als met een vriendelijke hond die katten gewend is. Kinderen vindt ze gezellig.

Bea kan prima als binnenkat leven, maar evt zou ze een afgezet balkon of goed omheinde tuin ook wel waarderen. Ze is gezond, ingeënt, gechipt, getest op felv en fiv en natuurlijk gesteriliseerd. Momenteel heeft ze rond haar tepels wat kale plekjes als gevolg van het voeden van de kittens, maar dat zal weer aangroeien. Door het voeden van de kittens is ze ook mager geworden maar ze komt nu weer aan en gaat er elke week beter uitzien.

Kortom: Bea stelt geen hoge eisen aan haar nieuwe huis, als haar mensen maar van haar houden. Ze is een geweldige gezinskat!