Astrid

Astrid

Astrid is een jonge poezen die prima in haar velletje zit. Hoe anders begon haar jonge leventje….

Astrid zwierf op het strand, moederziel alleen. Ze hing steeds bij hetzelfde hotel rond omdat ze daar soms gevoerd werd door de gasten die daar verbleven. Astrid liep altijd mee met de mensen die haar eten gaven, in de hoop dat haar zouden aanhalen en optillen. Dit meisje snakte echt naar wat liefde en warmte. Gelukkig heeft een van de gasten het asiel gebeld en de vrijwilligers hebben Astrid opgehaald.

Astrid is zeer mensgericht, op zowel volwassenen als kinderen. Ze ligt graag in je armen te soezen, laat zich natuurlijk vol overgave knuffelen en ontvangt graag veel kusjes. Op spelen is dit meisje ook verzot. Ze is regelmatig te vinden in de speeltunnel of is met een balletje in de weer. Tijdens het spelen slaat ze haar nagels nooit uit, wat helemaal past bij haar lieve karaktertje.

Astrid kan met andere katten prima overweg en zou een maatje in huis heel fijn vinden. Met hondjes kan ze het ook goed vinden. Een buitenruimte zou ze niet afslaan, maar een balkon of tuin moet wel katveilig zijn zodat ze niet zomaar kan vallen of weglopen. We zijn zuinig op het meisje.

Mag Astrid bij jou haar gouden mandje komen opmaken?