Ani

Ani

Lieve Ani is toe aan alle aandacht voor haar alleen

Ani is een prachtige zogenaamde schildpadpoes van bijna 7 jaar. Ze heeft jarenlang een huis gehad waar ze woonde met haar vriendje Poofi. Ze was daar gelukkig en genoot van het gezinsleven. Ze vertrouwde haar mensen en hield van aandacht en knuffelen. Maar haar familie ging verhuizen en liet de katten achter in het appartement. Daar hebben ze een poosje gezeten, zonder verzorging. Beide katten hebben daar een flinke knauw van gehad en toen Liliya ze daar weg haalde waren ze echt van slag en wat schuw. Inmiddels gaat het veel beter.

Ani is inmiddels in Nederland in een opvanggezin. Ze zit daar samen met Poofi maar vindt het niet zo fijn meer om met hem samen te zijn. Ze wil liever alle aandacht voor zichzelf. De opvangster merkt dat Ani er erg van geniet als ze bij haar komt zitten, dan komt ze aaitjes halen en vindt dat heerlijk. Maar tegen Poofi doet ze niet aardig meer.

We zoeken daarom voor Ani een huis waar ze de enige kat kan zijn en fijn kan genieten van haar eigen mensen. Ze houdt niet zo van kinderen en honden, en ze is een echte binnenkat. Een tuin of balkon is dus niet nodig, dus ze is uitermate geschikt om in een appartement te wonen.

Ani is lief, leuk en mooi. Natuurlijk is ze ingeënt, gechipt en gesteriliseerd. Ze is kortom, helemaal klaar voor de verhuizing. Wie o wie komt haar bezoeken en valt voor haar charmes?