Analis

Analis

Deze sociale dame heet Analis. Ze is dol op aandacht en heeft een heel lief karakter. Dat is helaas wel op de proef gesteld!
Ze woonde in Spanje, bij mensen in huis. Maar ja, toen ze zwanger werd is ze op straat gedumpt. Uiteindelijk is Analis, samen met haar twee kittens, zwervend op straat aangetroffen en vervolgens naar de opvang in Orihuela gebracht. Daar kon ze het prima vinden met de andere katten. Haar twee jongens werden al snel geadopteerd.

Ook Analis kreeg een fijn, liefdevol thuis in Nederland. Maar och, hoe ze ook geknuffeld wordt en hoe goed ze ook voor haar zorgen; ze kan niet zo goed overweg met de andere kat des huizes. Analis raakt er wat gestrest door. Nu is besloten dat Analis beter tot haar recht zal komen in een andere omgeving.

In de tussentijd is Analis wat veranderd. Vroeger had ze een speelkameraadje nodig maar nu kan ze het best in haar eentje bij iemand wonen. Als er een speelkameraadje is vindt ze dat ook leuk, maar dan moet het een rustige/kalme kat of poes zijn. Of ze met kinderen overweg kan, is niet bekend. Gezien haar lieve sociale karaktertje waarschijnlijk wel, mits de kinderen niet al te jong zijn (ouder dan 6 jaar). Het is mogelijk om haar te bezoeken. Ze woont nu nog in Amsterdam. Mag ze bij jou wonen? Kan jij haar een liefdevol thuis bieden?