Kitty Love Loterij voor sterilisatie van Spaanse zwerfkatten

Het wordt weer lente, ook voor de katten. Helaas betekent dat ook weer dat het kittenseizoen zich binnenkort weer aandient. De zwerfkatten in Spanje zullen weer veel nestjes kittens krijgen waarvan de helft het niet zal overleven en de andere helft een (kort) leven vol honger, ziekte en pijn tegemoet gaat zien.

Vanuit Little Tigers zetten we ons heel erg in om zwerfkatten uit onder andere Spanjeeen beter leven te geven. We proberen de leefomstandigheden in de asielen daar te verbeteren en we zoeken goede huisjes in Nederland en België voor katten die sociaal zijn. Maar we kunnen niet lang alle katten helpen en helaas leven er nog heel veel dieren onder erbarmelijke slechte omstandigheden.

De beste manier om hen te helpen is ervoor te zorgen dat de kattenpopulatie niet te sterk groeit, via sterilisatieprogramma’s. Hiermee wordt heel veel leed voorkomen. Daarom gaan de vrijwilligers van de asielen waarmee wij samenwerken er regelmatig op uit om katten die op straat leven te vangen en te laten steriliseren.

Kerrie uit Los Barrios en Arantza uit Ayamonte zijn twee vrijwilligers voor asielen in Spanje waarmee we al jaren samenwerken. Zij hebben gunstige prijsafspraken kunnen maken met lokale dierenartsen. De artsen zijn bereid om zwerfkatten tegen een gereduceerd tarief te castreren of steriliseren. Voor 25 euro kan een kater worden gecastreerd en voor 40 euro wordt een poes gesteriliseerd.

Daar moeten natuurlijk wel euro’s voor worden opgehaald. Daarom organiseren we vanuit Little Tigers de ‘Kitty Love Loterij’! Heel symbolisch beginnen we op Valentijnsdag en eindigen we als de lente begint, van 14 februari tot 21 maart dus.

Help jij ook alsjeblieft mee om het dierenleed van kansloze kittens te voorkomen?

Een lootje kost €5 en de hoofdprijzen zijn 2 prachtige kattenmandjes! Deze zijn met veel liefde met de hand gemaakt door iemand uit ons netwerk. Naast de mandjes verloten we nog wat kleinere aardigheidjes.

Hoe doe je mee? Meld je aan via het onderstaande formulier en geef aan met hoeveel lootjes je mee wilt spelen.

Je inleg kun je overmaken via:

  • iDeal
  • Paypal
  • NL58 SNSB 0956 9884 07 t.n.v. Stichting Little Tigers o.v.v. Loterij Kitty Love