Morris

Morris

Knuffelkat zoekt een baasje/familie MET tuin of buitengedeelte en heeeeel veel aandacht

Lieve Morris dacht dat hij het goed voor elkaar had. Hij had een fijn huis in Nederland gevonden, nadat hij een valse start had gemaakt in Griekenland. Ongeveer 18 maanden geleden heeft onze opvangster in Griekenland drie kittens opgevangen, die op straat waren gezet door de eigenaar. De drie waren ongeveer 4 maanden oud. Morris was een van de drie. Zijn zusje is inmiddels geadopteerd in het Verenigd Koninkrijk en zijn broertje in Nederland. In het begin was hij angstig, maar gaandeweg werd hij een “vrijkous”, die gek was op spelen met een balletje (nog steeds) en zo lief met de andere katten waarmee hij samenwoonde, dat hij zelfs de andere katten zijn eigen voer op liet eten!

Via de stichting Little Tigers heeft hij een fijn huisje gevonden bij leuke mensen in Nederland. Maar helaas, zijn nieuwe mensen hadden al een kat. En die kat wilde ab-so-luut enig kat blijven. Dus wat de mensen ook probeerden, het ging niet goed tussen de twee katten. Daarom moest Morris zijn koffertje weer pakken en zijn datingprofiel weer oppoetsen, want deze mooie jongen moet weer op zoek naar een nieuwe match.

Morris heeft veel te bieden, vindt hij zelf. Een knap uiterlijk, een vrolijke inborst en veel energie. En vooral heel veel liefde om te geven. Klein schoonheidsfoutje is dat hij een knik in zijn staart heeft, alsof die gebroken is. Dit had zijn zusje ook dus het is waarschijnlijk aangeboren. Hij heeft er gelukkig totaal geen last van. Het is een vrolijke jongen die gek is op spelen, knuffelen en lekker op schoot liggen. Deze aanhankelijke schat is gek op mensen, groot en klein. Hij volgt je overal, zelfs op het toilet als het aan hem ligt!  Hij vindt het fijn om een frisse neus halen of lekker in het zonnetje te liggen. We zoeken dan ook een thuis met een veilige afgeschermde tuin voor hem. In een echt autoluwe omgeving kan Morris ook vrij  naar buiten.

In Zakynthos woonde Morris dus met meer katten samen en dat ging prima, maar omdat het niet is gelukt bij zijn eerste adoptieadres in Nederland, zoeken we nu een huis zonder kat of een huis met een andere speelse jonge kat, waarbij de kennismaking onder begeleiding van Little Tigers zal plaatsvinden.

Helaas heeft Morris één probleem en dat is dat hij chronisch verkouden is. Hij niest dus regelmatig en verliest daarbij ook slijm, dus is een extra schoonmaakbeurt soms nodig. Ook daar zit hij zelf helemaal niet mee. Hij voelt zich verder prima. Ook wordt er nu geprobeerd of ander voer helpt, omdat een andere adoptant daar goede ervaringen mee heeft.

Morris is volledig gezond; gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, behandeld tegen wormen en vlooien en negatief getest op fiv en felv. Momenteel verblijft hij in het midden van het land in een opvanggezin.